Besplatna
dostava

Digitalni ortopan – 3D – stupni

Šifra: SL1043

117.286,44  (883.694,68 kn) + PDV

Rotograph Evo 3D je novi sustav za snimanje zubi sa 3-u-1 funkcionalnošću: Panoramski, Cephalometric i 3D. Ovaj novi stroj bazira se na visoko cijenjenoj mehaničkoj platformi Rotograph Evo, mehanički i elektronski prilagođenoj za rad s najnovijom tehnologijom “Cone Beam” koja omogućuje 3D rekonstrukciju čeljusti. Jezgra Rotographa Evo 3D je inovativni detektor s ravnim zaslonom (FPD) koji koristi tehnologiju Amorfnog silicija povezanu s scintilatorom cezij jodida (CsI). Zahvaljujući svojoj specifičnosti rada u panoramskom ili 3D modalitetu, Pan slike dobivaju se izravno a ne rekonstrukcijom iz volumena, dok 3D polje prikaza jedinice od 93×82 mm omogućuje da se dobije cjelokupni stomatološki status pacijenta u jednoj ekspoziciji. Rotograph Evo 3D također se može integrirati s digitalnom Cefalometrijskom rukom ili kasnije nadograditi u slučaju potrebe.

 

Prilagodljiv prema potrebama korisnika

Rotograph Evo 3D može se prilagoditi ovisno o potrebama korisnika. Postoji mogućnost montaže cefalometrijske ruke koja integrira Pan i 3D prikaze sa Ceph analizom. Modul za ispitivanje Evo Xp dodatno uvećava tradicionalne panoramske poglede, ne ograničavajući 2D sliku standardne ​​panoramske projekcije.

 

Kompletan dijagnostički alat

Zahvaljujući polju vidljivosti (FOV) od 8,5×8,5 cm, na Rotographu Evo 3D cijeli se zubni status može vizualizirati jednom ekspozicijom. Slike su odmah spremne za arhiviranje i obradu s Dental Studio Softwareom. Alternativno, ako korisnik preferira export dobivenih slika i korištenje nekog drugog softwarea za obradu, Dental Studio može napraviti export u DICOM formatu.

 

Jednostavno rukovanje

Unatoč mnogo opcija, Rotograph Evo 3D je iznimno jednostavan za upravljanje. Sve naredbe i funkcije se daju preko glavne tipkovnice montirane izravno na ploču, kako bi se stroj mogao pravilno postaviti za vrijeme faze pozicioniranja pacijenta. Alternativno, sve se naredbe repliciraju na virtualnoj tipkovnici dostupnoj na radnoj stanici.

 

Brz i točan

Potpuno integrirani Pan-3D detektor uvijek je spreman za uporabu,  automatski se prebacuje sa 2D na 3D jednostavnim naredbama sa korisničkog sučelja.

 

Dostupan svakom pacijentu

Rotograph Evo 3D omogućuje jednostavan pristup bilo kojem pacijentu, uključujući i pacijente koji su vezani za invalidska kolica, nadilazeći ograničenja pristupačnosti i ograničenja koja zahtijevaju sustavi u kojima pacijent mora sjediti na integriranoj stolici ili ležati na integriranom krevetu.

 

Villa 3D Planner: softver nove generacije za 3D snimanje

Villa 3D Planner je cjelovito rješenje namijenjeno dijagnostici, podršci za dijagnostičke postupke ortognatske kirurgije, pripremi postupaka dentalne implantacije, 3D vizualizaciji koštanih struktura, planiranju i simulaciji anatomskih promjena tijekom stomatognate kirurgije.

 

Jednostavan i točan dijagnostički alat

Široko radno područje koje omogućuje višestruke prikaze (DICOM, panoramski, superpozicijski, pojedinačni) poboljšava dijagnostičke mogućnosti zahvaljujući visokokvalitetnoj rekonstrukciji, moćnim alatima za poboljšanje slike i naprednim mjernim funkcijama. Korisničko sučelje Villa 3D Plannera pomoći će vam kao nikada do sada u procjeni patologije kostiju i zuba, uključujući prijelome, zube, parodontitis, TMZ bolest.

 

Vrhunska pomoć kod ugradnje implatanata

Villa 3D Planner olakšava vizualizaciju živčanih kanala i određivanja kuta za operaciju sa većom preciznošću i predvidljivošću. To je precizan alat za planiranje ugradnje implatanta, te vam pomaže da locirate i izbjegnete živčane kanale. Vodiči za zubnu bušilicu poboljšavaju točnost i brzinu ugradnje implantata. On pomaže stomatolozima s manje iskustva kod ugradnje implantanata da postignu bolje rezultate sa više samopouzdanja. Digitalni model implatanta može se spremiti u standardnom formatu koji može koristiti bilo koji 3D pisač.

 

Ako sada naručite, proizvod može biti dostupan za 45 dana.
Osobno preuzimanje moguće je uz prethodnu najavu na adresi Karlovačka cesta 4c, Zagreb.

Izložbeno-prodajni salon

Razgledajte više tisuća artikala uživo

Posjetite nas na adresi

Karlovačka cesta 4 c (100m od Arene Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak do petak od 8-16h ili po dogovoru

Izložbeno-prodajni salon