Plaćanje i dostava

Načini plaćanja

  • Kreditnim ili debitnim karticama (online plaćanje)
  • Uplatom na račun
  • Službenom narudžbenicom

Načini dostave

  • Dostava putem GLS dostavne službe
  • Dostava putem Intereuropa dostavne službe
  • Dostava putem Overseas dostavne službe
  • Besplatno preuzimanje na adresi Karlovačka cesta 4c (300 metara od Arena centra u Zagrebu) uz prethodnu najavu

Svi artikli su dostupni za isporuku odmah na našem skladištu (osim ako nije drugačije naznačeno).

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem GLS-a na području cijele Hrvatske osim za otoke na koje GLS ne dostavlja izravno – tada je dostavna služba Hrvatska Pošta. Dostava se naplaćuje 5,81€ (43,75kn) s uključenim PDV-om za narudžbe ispod 66,36€ (500kn) s uključenim PDV-om. Za sve ostale narudžbe, dostava je besplatna. Cijena dostave podložna je promjenama.

Rok isporuke za naručenu robu je 1-2 radna dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. GLS ili HP komunicira s korisnikom oko statusa dostave.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Sve narudžbe pristigle ujutro do 13:00h šalju se isti dan. Sve narudžbe pristigle poslije 13:00h šalju se sutradan. Ukoliko narudžba pristigne u petak iza 13:00h šalje se u ponedjeljak. Sve narudžbe pristigle dan prije praznika poslije 13:00h šalju se prvi slijedeći radni dan.