Besplatna
dostava

C-luk sa stacionarnom anodom Arcovis 3000 S

Šifra: DU171

55.714,04  (419.777,43 kn) + PDV

Arcovis 3000S je novi model C-luka koji pruža savršenu ravnotežu između kvalitete, laganog pozicioniranja i ergonomije, za korištenje u operacijskim salama. Savršena raspodjela mase C-luka i motorizirani vertikalni pomak čine Arcovis 3000S idealnim rješenjem za snimanje u stvarnom vremenu tokom operacije, angiografije i interventnih procedura. Glatke površine olakšavaju čišćenje i dezinfekciju uređaja, dok glava, senzor i C-luk mogu biti pokriveni sterilnim navlakama. Arcovis 3000S sa stacionarnom anodom, ima 9″ senzor i može biti u verziji “Compact”, opremljen sa LCD zaslonom, te nisu potrebna dodatna kolica što smanjuje broj dodataka potrebnih tokom rada.

 

Široka primjena

Generator visoke frekvencije pruža potrebnu snagu za primjenu u općoj kirurgiji, postavljanju katetera i ortopediji. Kontinuirana fluoroskopija sa visokom strujom i velikim toplinskim kapacitetom omogućava čiste slike, čak i kod dužih procedura. Tri fluoroskopska moda koja se aktiviraju pomoću nožne pedale, daju savršeni omjer između kvalitete slike i doze: kontinuirana fluoroskopija, pulsna fluoroskopija i snimak jedne slike.

 

Posvećenost smanjenju doze

Održavanje doze zračenja je potrebno tokom duljih procedura. Rotiranje slike u digitalnom obliku omogućava poravnanje slike bez potrebe za ponovnom ekspozicijom. Modalitet niske doze i specifični pedijatrijski modovi, dodatno smanjuju ekspoziciju kada je to poželjno. Dozu je isto moguće konstantno kontrolirati pomoću integriranog DAP metra sa ugrađenim printerom, dok se laserski pokazivač može koristiti za poravnavanje bez ekspozicije. Anatomski programi su dostupni kako bi se optimizirali faktori ekspozicije i parametri procesiranja ovisno o tome koji dio tijela se pregledava i veličina pacijenta.

 

Jednostavno pozicioniranje

Širok raspon pokreta olakšava i pojednostavljuje pozicioniranje u bilo kojoj situaciji. Posebna tipka povećava vertikalni pokret c-luka kada je potrebno ići vrlo nisko. Veliki promjer luka olakšava precizno pozicioniranje bez interferencije u operacijskoj sali. Arcovis 3000S se lagano može pomicati u bilo kojem smjeru zahvaljujući ručci za upravljanje koja orijentira kotače. Odstojnici za kablove na svim kotačima olakšavaju pomicanje uređaja.

 

Ergonomija

Kontrolna ploča se može rotirati +/- 60° za olakšano korištenje, te je presvučena sa izdržljivim materijalom da ne dođe do trošenja uslijed čišćenja i dezinfekcije. Zaslon osjetljiv na dodir prikazuje najvažnije informacije i olakšava korištenje uređaja.  Kontrola sa daljinskim upravljačem koja je dostupna kod neki modela, omogućava brzi pregled spremljenih slika.

 

Pohranjivanje slika

Moguće je pohranjivanje slika na više načina. Počevši od osnovnog spremanja jedne slike, pohrana se može povećati do 2.700 slika, ili se može uzeti napredni sustav pohrane do 110.000 slika sa software-om za naknadno uređivanje i procesiranje. Svaka vrsta pohrane je trajna, tako da slike ostaju pohranjene i nakon gašenja uređaja, što omogućava kasniji pregled slika. Iz tog razloga kolica sa monitorom se mogu odspojit od C-luka. Dodatni opisi za pacijenta moguće je dodati sa ugrađenom tipkovnicom.

 

Izvoz slika

Slike snimljene sa Arcovis 3000R c-lukom se mogu pohraniti na USB u JPEG, BMP ili Dicom formatu, te se tako mogu pregledati na računalu. Arcovis 3000 može biti opremljen sa DVD čitačem ili termalnim printerom. Moguće je povezivanje uređaja u PACS mrežu pomoću Dicom modaliteta.

 

Ako sada naručite, proizvod može biti dostupan za 45 dana.
Osobno preuzimanje moguće je uz prethodnu najavu na adresi Karlovačka cesta 4c, Zagreb.

Izložbeno-prodajni salon

Razgledajte više tisuća artikala uživo

Posjetite nas na adresi

Karlovačka cesta 4 c (100m od Arene Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak do petak od 8-16h ili po dogovoru

Izložbeno-prodajni salon